Vuokrausehdot

Varaus on sitova vasta, kun vuokra on maksettu. Maksamatta tai saapumatta jättäminen ei ole varauksen peruutus, vaan kulut ja varaus veloitetaan, vaikka asiakas ei saapuisikaan kohteeseen. Vuokra maksetaan 14 vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä. Mikäli varaus tehdään alle 30 vuorokautta majoittumisen alkamisajankohdasta, maksetaan vuokra heti. Varauksen voi perua kirjallisesti kuluitta 30 vuorokautta ennen vuokrauksen alkamista. 14 vuorokautta ennen vuokrauksen alkamista palautetaan puolet varauksen loppusummasta. Loman ajankohtaa ei voi varauksen vahvistuksen jälkeen muuttaa. Sairaustapauksissa vuokralainen voi periä vuokra- ja muut kulut vakuutusyhtiöltä.
Vastuuvuokralaisen tulee olla täysi-ikäinen.


Ei lemmikkieläimiä! Ei tupakointia sisätiloissa, eikä asunnon lasitetulla parvekkeella!


Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi vuokranantaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada vuokra kokonaisuudessaan takaisin.


Kaupunkiasunnon avaimet löytyvät avainlokerosta, jonka koodin vuokralainen saa vuokra-ajan alkaessa. Vuokralainen jättää avaimen lokeroon vuokra-ajan päättyessä. Keskusta-asunnon avaimen luovutuksesta sovitaan tapauskohtaisesti.

Mikäli asiakas hukkaa avaimen tai jää lukkojen taakse, peritään kaikki syntyvät kustannukset vuokralaiselta.


Vuokravuorokausi alkaa klo 15, ja päättyy klo 12.


Asiakas tuo mukanaan omat lakanat ja pyyhkeet sekä vastaa siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä. Vuoraan ei kuulu wc-paperin lisäys. Mikäli asiakas ei hoida loppusiivousta, eikä ole varannut siivousta etukäteen, ei ole siivonnut kaikkia käyttämiään tiloja, on tupakoinut sisätiloissa, tai pitänyt lemmikkejä, laskutetaan siivouskulut, minimissään 300 €. Vaikka loppusiivous olisikin tilattu etukäteen, edellytetään kohteen olevan normaalissa asumisen jälkeisessä kunnossa, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietyinä ja  kalusteet sekä tekstiilit puhtaina. Emme vastaa vuokrakohteeseen jätetyistä tavaroista.


Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot ja siivouskulut.


Mikäli vuokralainen ei huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa, on vuokranantajalla oikeus
purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.


Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on ilmoitettu. Mikäli majoitustiloja käyttää useampi henkilö, kuin on ilmoitettu, laskutetaan jokaisesta ylimääräisestä henkilöstä vähintään 100 € / majoitusvuorokausi. Majoituskohdetta ei saa vuokrata tai luovuttaa kolmannen osapuolen käyttöön. Kaikesta ehtojen vastaisesta toiminnasta peritään maksu tapauskohtaisesti suorien ja välillisten kulujen mukaan. 


Saavuttuasi kohteeseen, tee yleissilmäys ja ilmoita mahdolliset puuttuvat asiat. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua. Jos asiakas ja vuokranantaja eivät pääse yhteisymmärrykseen, asiakas saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.


Maksamalla majoituksen vuokran, vuokralainen hyväksyy vuokrausehdot ja -hinnat.

Asunnot
Tervetuloa lomalle!